Rólunk

A Corporate Risk Consulting Biztosítási Alkusz Kft. sikerének záloga a mindenek felett álló etikus magatartás és professzionális szolgáltatás nyújtására való állandó törekvés, az ügyfelek üzleti sikerének szem előtt tartása, a partnerekkel való összehangolt együttműködés és a becsületes magatartás iránti elkötelezettség.


A Corporate Risk Consulting Biztosítási Alkusz Kft. arra kötelezte el magát, hogy olyan komplex, ügyfél központú kockázatkezelési szolgáltatást nyújtson Ügyfeleinek, amely garantálja a tárgyilagos kiválasztás biztonságát és egyben elősegíti a biztosító társaságok egészséges verseny egyensúlyának fenntartását.

Az Önnek legmegfelelőbb biztosítási szolgáltatás kiválasztását komoly szakmai információgyűjtés előzi meg, annak érdekében,  hogy az Ön biztosítása megfelelően átgondolt és alaposan előkészített legyen. A biztosítás megkötését követően folyamatosan kapcsolatban állunk partnereinkkel és ügyfeleinkkel, hisz tudjuk, hogy az eredményes közös munka záloga a folyamatos figyelemmel kísérés és a legújabb információk megosztása ügyfeleinkkel.

Cégünk olyan szolgáltatást nyújt Önnek, amely nemcsak megtérül Önnek, de kiszámítható, tervezhető, biztonságos jövőt GARANTÁL Önnek!